GALERII Vaata, mis autod saavad võrkpallikoondislased endale istumise alla

Toimetas Karl Juhkami
Copy

Eesti võrkpalliliit sõlmis kolmapäeval Topautoga tähtajatu koostöölepingu, mille tulemusena saab neist alaliidu ja Eesti võrkpallikoondiste autopartner. Ühtlasi saavad nii mees- kui ka naisvõrkpallurid sel aastal enda käsutusse uued CUPRA mudelid.

«Topautos oleme Eesti võrkpallile kaua kaasa elanud ning nüüd haarasime võimaluse tekkides sellest hea meelega kinni. Koondiste selle aasta suvi tuleb üsna tihe, seega tagame meie meestele ja naistele võimaluse Eestis igale poole õigeks ajaks kohale jõuda,» ütles firma tegevjuht Aivar Kägu pressiteate vahendusel.

Eesti võrkpalliliit saab lepinguga püsivalt enda käsutusse kaks CUPRA Formentorit, ühe CUPRA Ateca ning kaks CUPRA Leon mudelit. Lisaks tagab Topauto koondiste liikmetele koondiste kogunemise ajaks vajaliku autotranspordi.

«Loodetavasti aitab meie toetus koondistel paremini valmistuda Kuldliiga mängudeks ning meestel alustada augustis EM-pileti püüdmist,» lisas Kägu.

Koostöölepingu sõlmimisel CUPRA Garage autosalongis ütles võrkpalliliidu spordidirektor Kert Toobal, et uue autopartneri leidmine teeb koondiste töö kergemaks ja võimaldab tähelepanu rohkem suunata sportlike tulemuste tegemisele.

«Kui ajad on keerulised, tuleb seda kõrgemalt hinnata uute sponsorsuhete loomist. Suhtlus Topautoga oli algusest peale väga meeldiv, oli tunda, et nad kuulavad ja mõtlevad kaasa. Mõlemad pooled said aru, et see koostöö on mõlemale poolele suurepärane võimalus ja nii me siia jõudsime,» sõnas Toobal.

Lisaks võrkpallikoondistele toetab Topauto tänavu ka laskesuusataja Tuuli Tomingat ja tema TT tiimi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles