TalTechile koduliigas magus võit, Keilale eurosarjas mõru kaotus

Toimetas Karl Juhkami
Copy
TalTechi mängumehed.
TalTechi mängumehed. Foto: Facebook @TalTechBasketball

Eesti-Läti korvpalliliigas teenis täna võidulisa TalTech/Optibet, kes oli võõral väljakul üle Viimsist. Kaotusekibedust pidid täna lisaks viimsilastele tundma ka Tallinna Kalev/Snabb ja Keila/Coolbet.

Kuigi Viimsi alustas kodusaalis hästi, võites avaveerandi 23:20, siis poolajaks olid nad juba 38:51 kaotusseisus. Sealt neil tagasi tulla ei õnnestunudki: kolmanda veerandaja lõpuks oli seis 62:73 ning lõpusireeni kõlades 70:88.

TalTechi parimana viskas Oliver Metsalu 21 punkti, Gregor Ilves toetas teda 14 silmaga. Viimsi resultatiivseim oli üleplatsimehena 29 punkti visanud ja 10 lauapalli noppinud Arten Kovalov.

Eesti klubidest käis täna koduliigas väljakul veel ka Tallinna Kalev/Snabb, kes jäi kodusaalis kindlalt 64:89 alla Riia Zellile. Kalevi resultatiivseim oli Brandis Raley-Ross 16 punktiga, Erik Keedus ja James Moore lisasid omalt poolt 11 punkti. Zelli mänguvankrit vedas Davids Viksne (23). 

Standings provided by Sofascore

Keila Coolbet oli täna õhtul võistlustules Põhja-Euroopa korvpalliliigas, kus tuli võõrsil vastu võtta kindel 107:79 kaotus BC Šiauliailt. 

Keila resultatiivseim oli täna Andrii Myronenko 23 punktiga, Kristen Kasemets toetas teda 18 ja Denis Krestinin 14 punktiga. Šiauliai poolelt viskas enim, 19 punkti, Leonard Bernard Thorpe jr.

Keila Coolbetil on eurosarjas viie vooru järel ette näidata kaks võitu ja kolm kaotust, millega hoitakse B-alagrupis eelviimast seitsmendat kohta.  

Standings provided by Sofascore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles