Kus suitsu, seal tuld – Slovakkia ulatab Venemaa hokimeestele abikäe?

Ville Arike
, reporter
Copy
See on see, millega Venemaa hokikoondis praegu leppima peab. Detsembris Peterburis peetud sõprusmängus Kasahstaniga teeb lahtiviske Venemaa hokiliidu president Vladistav Tretjak.
See on see, millega Venemaa hokikoondis praegu leppima peab. Detsembris Peterburis peetud sõprusmängus Kasahstaniga teeb lahtiviske Venemaa hokiliidu president Vladistav Tretjak. Foto: IMAGO/Alexei Danichev/Scanpix

Ajal, mil enamik Euroopa riikidest ei taha võimalikust Venemaa võistkondadega mängimisest midagi kuuldagi, lõhati meie idanaabri juures korralik uudispomm teatega, et Slovakkia soovivat MMi eel kontrollida vormi nende hokikoondisega.

Sellest teatas oma allikatele tuginedes portaal Matš TV ning näiteks Venemaa hokiliidu presidendi, omaaegse legendaarse väravavahi Vladislav Tretjaki poolt meediale antud ütlused erinesid veidi ehk olid seega kergelt vastuolulised.

Matš TV märkis uudises, et Slovakkia hokiliit tahaks Venemaaga pidada maikuus peetava MMi eel kas üks või mitu sõprusmängu. Seejuures ootavat slovakid oma ideele riigi presidendi Zuzana Čaputová heakskiitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles