Külaots tegi EMil 10. voorus viigi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti malekoondise esinumber Kaido Külaots on varem osalenud viiel maleolümpial, kuid korralduse poolest olevat Hantõ-Mansiiskis toimuv suurturniir parim.
Eesti malekoondise esinumber Kaido Külaots on varem osalenud viiel maleolümpial, kuid korralduse poolest olevat Hantõ-Mansiiskis toimuv suurturniir parim. Foto: SCANPIX

Bulgaarias Plovdivis toimuvatel male Euroopa meistrivõistlustel viigistas 10. voorus mustade malenditega mänginud Kaido Külaots (reiting 2585) Gruusia maletaja Gaioz Nigalidzega (reiting 2472), vahendab ERR-i spordiportaal.

Peale kümmet vooru on Külaots kogunud viis punkti, millega jagab ta 345 võistleja konkurentsis 150.-204. kohta. Viimase vooru eel juhib prantslane Laurent Fressinet (reiting 2855) kaheksa punktiga. 11. voorus kohtub Külaots austerlase Andreas Diermairiga (reiting 2416). Diermair on kogunud sama palju punkte kui Külaots.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles