Video: Maradona ronis tribüünile naisi kaitsma

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Maradona
Diego Maradona Foto: SCANPIX

Araabia Ühendemiraatides Al Wasli klubi peatreenerina töötav Diego Maradona ronis mängu järel tribüünile õiendama vastasmeeskonna fännidega, kuna nood ähvardasid mängijate naisi ja tüdruksõpru.

Turvamehed pidid tribüünile Al Shababi fännide kallal õigust mõistma läinud Maradonat talitsema. Kohaliku meedia teatel sattus fännide ohvriks ka argentiinlase elukaaslane. Pärast Maradona sekkumist juhtisid turvamehed naised Al Shababi staadionilt välja.

«Nad on täielikud argpüksid,» sajatas Maradona hiljem The Gulf Newsi andmetel. «Nad ründavad ainult naisi, aga meestele vastu astuda ei julge. Kui keegi selle peale pahandas, et ma üle piirde tribüünile ronisin, siis teadku, et läksin oma kaaslannat kaitsma. Keegi karjus talle inetusi. Pahandage parem nendega, kes nii tegid. Nad pole tõelised fännid, vaid argpüksid.»

Vaata videot SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles