Leegionäride külmaseiklused Eestis ehk Kui +30st saab ühtäkki –20

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Eestis mängivad leegionärid Matthew Aubrey (Austraalia), Brandis Raley-Ross (USA), Gabriel Chancy (Kanada) ja Renato Oliveira Santos (Brasiilia) kõnelesid, kuidas nad siinse külmaga hakkama saavad.
Eestis mängivad leegionärid Matthew Aubrey (Austraalia), Brandis Raley-Ross (USA), Gabriel Chancy (Kanada) ja Renato Oliveira Santos (Brasiilia) kõnelesid, kuidas nad siinse külmaga hakkama saavad. Foto: Fotomontaž: Dmitri Kotjuh

Eelmisel nädalal Maarjamaad külastanud 20-kraadine külm oli väljakutsuv isegi eestlaste jaoks, ent kuidas said käreda pakasega hakkama siinmail mängivad leegionärid?

Kui Võru VK Barruse diagonaalründaja Renato Oliveira Santos uue aasta esimestel päevadel Riia lennujaamas raudlinnust välja astus, tabas teda külmašokk. Nimelt oli ta pühadeks kodumaale Brasiiliasse põiganud, kus temperatuuripügal rõõmsalt 30st kõrgemal istus.

Nüüd aga astus ta 20-kraadisesse pakasesse ehk justkui sõrmenipsuga oli 50 kraadi õhku haihtunud. «Mu esimene mõte oli siis küll, et püha jeesus, kuhu ma sattunud olen?» kostab ta ning manab seda meenutades kerge muige näole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles