Pärnu VK jõudis naiste Balti liiga finaali

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu VK peatreener Andrei Ojamets juhtis hoolealused Balti Liiga finaali.
Pärnu VK peatreener Andrei Ojamets juhtis hoolealused Balti Liiga finaali. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Reedest kuni pühapäevani mängitakse Lätis Jelgavas naiste Balti liiga finaalturniir, võitjat hakkavad selgitama põhiturniiri kaheksa parimat naiskonda.

Laupäeval olid kavas poolfinaalid, finaali jõudsid põhiturniiri kaks parimat Pärnu VK ja LU/Jelgava. Pärnu võitis pingelises poolfinaalis 1:2 kaotusseisust 3:2 MSĢ/Ropaži, LU/Jelgava oli 3:1 parem Tartu Ülikool/Eedenist.

MSĢ/Ropaži juhtis Pärnu naiskonna vastu neljandas geimis 24:21, kuid Eesti klubi tuli raskest seisust välja ning viigistas mänguseisu 2:2-le. Ka viiendas geimis oli kuurortlinna naiskond lähedal kaotusele, kui 3:8 ning 12:14 kaotusseis mängiti 21:19 geimivõiduks.

Heksa ja Tallinna Ülikool mängivad pühapäeval 7.-8. kohale, Läti Noortekoondis ja Võru VK/SK selgitavad 5.-6. koha omaniku ning MSĢ/Ropaži – Tartu Ülikool/Eedeni mängu võitja saavutab pronksmedali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles