Vaata, mis summaga premeeris EOK hõbedast Selevkot

Postimees Sport
Copy
Aleksandr Selevko emotsioon pärast Euroopa meistrivõistluste hõbemedali võitmist.
Aleksandr Selevko emotsioon pärast Euroopa meistrivõistluste hõbemedali võitmist. Foto: Tairo Lutter

Eesti Olümpiakomitee (EOK) premeerib iluuisutamise EMil hõbemedali võitnud Aleksandr Selevkod 10 000 euroga ja tema treener Irina Kononovat 5000 euroga.

Selevko võitis eelmisel nädalal Eestile esimese iluuisutamise tiitlivõistluste medali, kui pälvis meeste üksiksõidus teise koha.

EOK president Urmas Sõõrumaa on Eesti uisutajate edu üle uhke – alles nädalapäevad tagasi võitis kiiruisutaja Marten Liiv EMil samuti hõbemedali. «Uisutajate aasta on alanud ülimalt edukalt. Aleksandr näitas, et tal on väga tugev närvikava ning suutis pärast lühikava oma medalikohta hoida. Palju õnne, Aleksandr ja treener Irina, kes on Aleksandri selja taga olnud ka kõige keerulisematel aegadel. Teie koostöö vili tõi meile ajaloolise medali. Aitäh!» vahendas EOK pressiteade Sõõrumaad.

Rahvusvaheliste tiitlivõistluste medalipreemiad määratakse vastavalt EOK täitevkomitee kinnitatud korrale. Selle kohaselt on olümpiaaladel EMil hõbemedali võitmise korral sportlase preemia suuruseks 10 000 eurot, medalivõitjate treenerite preemia on pool sportlasele makstavast summast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles