FOTO Thierry Neuville ostis Eesti sauna (2)

Postimees Sport
Copy
Thierry Neuville.
Thierry Neuville. Foto: Bastien Baudin / Hyundai Motorsport GmbH / Austral

Ott Tänaku meeskonnakaaslane Hyundai meeskonnas Thierry Neville soetas endale Eesti ettevõtte toodetud sauna.

Oma 11. hooaega Hyundai WRC-meeskonnas alustav Neuville saab tänavu kasutada kurnavast rallivõistlusest või treeningutest taastumiseks Eesti ettevõtte Saunaselli Round Cube sauna.

«Kas teadsid, et saunas käimine aitab lõdvestada lihaseid ning mõjub hästi ka vereringele? Eriti hea on see just sportlastele keha turgutamiseks pärast intensiivset treeningut või võistlusi.

Meil on hea meel, et meie Round Cube sauna on valinud ka üks maailma parimaid rallisõitjaid, Thierry Neuville! Soovime talle edukat 2024. aasta hooaega!» seisis Facebooki postituses.

Saunaselli veebilehe andmetel maksab Neuville'ile kuuluv Round Cube Sauna Single 12 990 eurot. Leili viskamiseks õige temperatuuri saavutab puuküttega saun 45–60 minutiga ning lava mahutab kaheksa inimest.

Saunasell on Tartumaal, väikeses Võnnu alevikus tegutsev ettevõte, millest nüüdseks on kasvanud üks edukamaid välisaunade tootjaid Eestis. Lisaks erineva kuju ja suurusega saunadele leidub nende tootevalikus ka kümblustünne, sauna- ja suvemaju, grill- ja aiamaju, kämpinguid ja garaaže-varjualuseid.

Neuville on WRC-klassis sõitnud alates 2012. aastast ning võitnud selle aja jooksul 19 MM-etappi. Karjääri jooksul on ta MM-hooaja kokkuvõttes tulnud viis korda teiseks ning kaks korda kolmandaks.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles