32-aastase endise profisportlase surma varjutab saladuseloor

Postimees Sport
Copy
New Orleans Saintsi mängija (vasakul). Foto on illustratiivne.
New Orleans Saintsi mängija (vasakul). Foto on illustratiivne. Foto: Dan Anderson / ZUMA Press Wir / Scanpix

32-aastaselt suri NFLi klubis New Orleans Saints mänginud endine Ameerika jalgpallur Ronald Powell. Miks noor mees suri, pole ametlikult veel teatatud.

Powelli surmast teatas Ameerika jalgpallurite ametiühing. «Täna leiname Ronald Powelli kaotust – isa, venda ja poega, keda nii paljud armastasid ja hoidsid. Saadame tröösti kõigile, kes Ronaldit tundsid,» kirjutas organisatsioon.

Varalahkunud profisportlase endine tiimikaaslane Junior Galette, kes oli nii nagu Powell kaitsemängija, avaldas sõbrale ühismeedias austust. «Ma armastan sind igavesti, kuni kohtume taas. Tegemist oli suurepärase isa, austatud venna ja armastava pojaga. Mul on kurb meel jagada ülejäänud maailmaga, et Ronald Powell lahkus meie seast täna,» kirjutas Galette.

Powell oli väga kõrgel tasemel ülikooliaastatel ning mitmel hooajal Florida Gatorsi ning kogu liiga üks tippmängijaid. 2014. aastal NFLi draft'is valis New Orleans Saints Powelli viiendas voorus. Ta mängis nende eest 14 mängu. Pärast seda sõlmis ta lepinguid ka teiste klubidega, näiteks Tampa Bay Buccaneersi ja Chicago Bearsiga, kuid ei mänginud nende meeskondade eest NFLis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles