Kalev/Cramo kostitas igirivaali 110 punktiga, TalTech kaotas lisaks mängule ka liidri (1)

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Kalev/Cramo mängijad.
Kalev/Cramo mängijad. Foto: Tairo Lutter

Eesti-Läti korvpalliliigas teenisid täna võidulisa tabeliliider BC Kalev/Cramo ja Pärnu Sadam. Mänguõhtu märgiliseim teade tuleb aga TalTechi spordihoonest, kus sai vigastada Paf korvpalliliiga üks säravamaid mängijaid Kasper Suurorg.  

Kalev/Cramo kaotas igirivaal BK Ventspilsi vastu avaveerandi 21:23, kuid poolajale mindi omakorda juba 52:39 eduseisus.

Kolmandal veerandajal õnnestus lätlastel taas lähemale ronida – 69:74 –, kuid enamat ei suudetudki. Lõpusireeni kõlades olid Kalev/Cramo võidunumbrid 110:88. 

Võitjate resultatiivseim oli Mikk Jurkatamm 23 punktiga, Mihkel Kirves toetas teda 20 ja Severi Kaukiainen 18 silmaga. Ventspilsi mänguvankrit vedas Ishmael El-Amin, kes viskas 22 punkti. Tasub aga märkida, et klubid ajasid täna läbi vastavalt kaheksa ja seitsme mehega...

Samal ajal toimunud kahe Eesti klubi, Pärnu Sadama ja Rapla Avis Utilitase duellist väljus 66:61 võitjana esimene.

Pärnu klubi resultatiivseimad olid Robert Valge (14), Menno Dijkstra (11) ja Troy Barnies (11), Rapla leeris jõudsid kahekohalise punktisummani Obrad Tomic (14) ja Volodõmõr Ševtšenko (11). 

Neljanda Eesti klubina täna väljakul käinud TalTech/Optibetil tuli kodusaalis tunnistada Riia Zelli 72:89 paremust. TalTechi resultatiivseimad olid Taavi Jurkatamm (23 punkti) ja Oliver Metsalu (17), lätlaste mänguvankrit vedasid Davids Viksne (19) ja Francis Lacis (17).

Kaotusest veel valusam oli TalTechi jaoks aga tõsiasi, et kohtumise teisel poolajal vigastas vasaku jala hüppeliigest võistkonna liider Kasper Suurorg.

Standings provided by Sofascore
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles