Keerlese panus aitas Gloria Giants play-off’i

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rait Keerles
Rait Keerles Foto: gloria-giants-duesseldorf.de

Rait Keerlese koduklubi Düsseldorfi Gloria Giants alistas Saksamaa korvpalli esiliigas viimases voorus võõral väljakul napilt 67:65 Jena Science City ning lõpetas põhihooaja kuuenda kohaga.

Keerles sekkus seekord vahetusest, tõustes 24 mänguminutiga võitjate paremuselt teiseks korvikütiks, kui kogus väga korraliku tabavuse juures 17 punkti (kahepunktivisked 5/6, kolmepunktivisked 0/2, vabavisked 7/7) ja 5 lauapalli, vahendab basket.ee.

Düsseldorfi parim oli 20 punkti toonud Corderro Bennett. Üleplatsimeheks kerkis aga kaotajate mängumees Tyler Kepkay, kes kogus 24 punkti.

Play-off’i esimeses ringis kohtub Gloria Giants põhihooaja kolmanda kohaga lõpetanud Chemnitziga, kellega põhihooaja mängudes jäädi plussi, sest võõrsil kaotati nelja punktiga 74:78 ja koduväljakul võideti viiega 71:66.  Mõlemas mängus kerkis Düsseldorfi resultatiivseimaks just Keerles, kes kaotusmängus tõi 9 punkti ja võidumängus 24 silma.

31-aastane Keerles oli põhihooajal oma koduklubi paremuselt teine skooritegija, pääsedes 28 mängus platsile keskmiselt 28 minutiks ning kogudes 12,4 punkti ja 5,5 lauapalli mängus. Kusjuures põhihooajal peetud 28 mängust neljas tõusis ta meeskonna suurimaks skooritegijaks ja kaheksal korral oli ta edukaim lauavõitleja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles