Valgevenelannale kaotanud Ukraina tennisist: märkasin, et mu kaotus rõõmustas paljusid

Karl Mihkel Eller
Copy
Lesia Tsurenko
Lesia Tsurenko Foto: Nafoto / Action Plus Sports / ZUMA Press Wire / Scanpix

Aasta esimesel tennise suure slämmi turniiril Austraalia lahtistel kaotas ukrainlanna Lesia Tsurenko (WTA 33.) kolmandas ringis Valgevene tennisistile Arõna Sabalenkale (WTA 2.) 0:6, 0:6. Päev pärast mängu tegi Tsurenko avameelse postituse, kus andis mõista, et paljud tundsid tema kaotuse üle rõõmu.

«Märkasin, et mu eilne kaotus rõõmustas paljusid inimesi. Nii et minu uus postitus on just teile. Palun, võite minu kohta arvata, mida vaid soovite. Loodan, et see pakub teile veidi rõõmu,» alustas Tsurenko oma postitust, vihjates ilmselt sellele, et sai pärast matši palju privaatsõnumeid.

Muide, Sabalenko ei surunud pärast mängu Tsurenkoga kätt. Oma postituses jõudis ukrainlanna kodumaal vältava sõja juurde ning tõi sisse isikliku poole. «Teate, uue aasta eel naasis mu sõber pooleteise aasta pikkusest vangistusest Venemaal. Ta kaotas 55 kilogrammi kehakaalust ja jalgades oli põletik, kuid peaasi, et ta on elus.

See on tõeline õnn. Nii et ma loodan, et ka teil on oma elus tõelisi põhjusi tunda end õnnelikuna. Mitte aga tunda kahjurõõmu mõne juhusliku tennisisti kaotuse üle, keda te pole kunagi elus kohanudki,» kirjutas Tsurenko.

Maailma 33. reketile andis sotsiaalmeedias positiivset tagasisidet endine tippmängija ja nüüdne treener Boris Becker. «Seda nimetatakse elus õige suuna hoidmiseks. Hästi tehtud, Lesia,» kirjutas Becker Xis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles