Ergutustüdrukute karmid süüdistused mängijate aadressil: olin nutma puhkemas

Postimees Sport
Copy
Dallas Cowboysi ergutustüdruk kohtumisel Green Bay Packersiga. Foto on illustratiivne.
Dallas Cowboysi ergutustüdruk kohtumisel Green Bay Packersiga. Foto on illustratiivne. Foto: Richard Rodriguez / Getty Images / AFP / Scanpix

Ameerika jalgpalli profisarjas NFL on käimas play-off'id, kuid Dallas Cowboysi ja Green Bay Packersi vaheline kohtumine ületas uudiskünnise siin ja sealpool suurt lompi kummalisel põhjusel. Nimelt süüdistavad Cowboysi ergutustüdrukud Packersi mängijaid nende pihta suunatud ebaviisakas käitumises, mis viis nutu äärele isegi tugevama närvikavaga tantsijad.

Teise asetusega Dallas Cowboys kaotas juba play-off'i avaringis 32:48 Green Bay Packersile. Järgmisesse ringi pääsenud Packersi mängijate joovastus võidu üle oli suur, kuid selle käigus saadi hakkama kahetsusväärse teoga.

Mitmed Cowboysi ergutustüdrukud teatasid pärast matši, et Packersi mängijad tulid ja lihtsalt karjusid nende poole vulgaarseid väljendeid. «Oma viieaastase karjääri jooksul pole ma midagi sellist kogenud. Ma arvan, et see on ebasportlik käitumine ja on väga hull, et nad ei või seda teha Cowboysi mängijatele, kuid kui väljendavad end selliselt meile, siis ei juhtu nendega midagi,» arvas Cowboysi ergutustüdruk Darian Lassiter.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles