Kristin Tattar sõlmis sponsorlepingu: on meeliülendav näha, et Eestis leidub ettevõtteid, kes soovivad sportlaseid toetada

Postimees Sport
Copy
Kristin Tattar koos Pafi tegevjuhi Allar Levandiga.
Kristin Tattar koos Pafi tegevjuhi Allar Levandiga. Foto: Kadri Bank

Eesti kettagolfi esinumber Kristin Tattar sõlmis koostöölepingu mänguportaaliga Paf. Koostöö aitab kahekordsel maailmameistril uuele hooajale julgemate sammudega vastu astuda.

Pafi tegevjuhi Allar Levandi sõnul on ettevõte kettagolfi arengul pikemat aega silma peal hoidnud ning otsinud võimalusi koostööks. «Kettagolf on Eestis teinud imetlusväärse tõusu ning saanud üheks enim harrastatavaks spordialaks. Selles on suur roll ka Kristinil ning seetõttu soovime tema tegemistele õla alla panna.

Meie toetusega saab Kristin senisest paremini ja kvaliteetsemalt keskenduda kahe hooaja vahelisele ettevalmistusele ning suurendada välislaagrite arvu. Lisaks aitab Kristin meil viia laiema publikuni Pafi põhisõnumit – mängima peab vastutustundlikult ning see peab olema lõbus,» kommenteeris Levandi.

Möödunud hooajal teist korda maailmameistriks kroonitud Kristin Tattar tunneb koostöö alustamise üle siirast rõõmu. «On meeliülendav näha, et Eestis leidub ettevõtteid, kes soovivad sportlaseid toetada. Allar endise tippsportlasena saab väga hästi aru, mida maailma tipus olemine tähendab ning kui tähtis on sportlastele erasektori toetus. Lisame siia juurde veel ka Pafi vastutustundliku mängimise põhisõnumi ning saamegi kokku väga hea pinnase koostöö alustamiseks,» sõnas Tattar.

Kristin Tattar on naiste maailma kettagolfi esinumber, valitsev kahekordne maailmameister, Euroopa meister, mitmekordne Eesti meister ja läbi aegade kõige kõrgema reitinguga naismängija. Möödunud hooajal õnnestus Tattaril ühe hooaja sees võita ka kõik neli suure slämmi turniiri.

Paf on Eestis litsentseeritud hasartmänguettevõte, mis loodi 1966. aastal Ahvenamaal ning on tegutsenud Eestis üle viieteistkümne aasta. Pafi teeb teistest mängukeskkondadest eriliseks see, et kogu teenitud kasum suunatakse heategevuseks. Pafi omanikuks on Ahvenamaa omavalitsus, kes on otsustanud teenitud raha anda tagasi ühiskonnale – spordile, kultuurile ja sotsiaalvaldkonnale. Paf on Eesti-Läti korvpalliliiga nimisponsor, Eesti Olümpiakomitee sponsor, Eesti Tennise Liidu kuldsponsor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles