Arlet Levandi ihkab ühes Selevkodega Eesti maailmakaardile viia

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Arlet Levandi näeb treeningutel tõsiselt vaeva, et oma hüppearsenali suurendada ja juunioride vanuseklassis veelgi uhkemaid tulemusi saavutada.
Arlet Levandi näeb treeningutel tõsiselt vaeva, et oma hüppearsenali suurendada ja juunioride vanuseklassis veelgi uhkemaid tulemusi saavutada. Foto: Foto: Imago/mikko Stig/Scanpix

«See pingelangus, kui ta esmalt toeloop’i ja seejärel axel’i ära tegi. See oli meeletu,» kostab iluuisutaja Arlet Levandi, kui küsida, millise pilguga vaatas ta kaasmaalase, ent siiski ka kange konkurendi Aleksandr Selevko hõbedaesitusi hiljutisel EMil.

Ideaalmaailmas soovinuks juba kaks aastat tagasi EMil debüteerinud 18-aastane Levandi mõistagi ise Kaunase jääl hüppeid ja piruette sooritada, kuid paraku on tal sel talvel tulnud vendade Selevkode paremust tunnistada.

Samas on see kõik toimunud ausas ja vahetus konkurentsis ning tulihingelise spordimehena kinnitab Levandi, et nõnda on ta ainult indu juurde saanud. «See motivatsioonihulk, mis praegu EMilt tuli, on võimas. Tõesti, vennad Selevkod lükkavad mind ainult tagant ja usun, et mina neid samuti,» kostab ta.

Kolm aastat tagasi metsiku arenguhüppe teinud ja isikliku tippmargi 222,61 punktiga Selevkode kandadele astunud Levandi pole viimase kahe aastaga järgmist sammu pealtnäha teinud. Ent seda ainult pealtnäha. Kes oskab näha numbrite, õigemini punktide taha, mõistab kärmelt, et areng jätkub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles