Jalgpallikuningas Pelé tahetakse hauast välja kaevata

Henry Lääne
, sporditoimetuse juht
Copy
Jalgpallilegend Pelé.
Jalgpallilegend Pelé. Foto: Walter Bieri / EPA / Scanpix

60-aastane Maria do Socorro Azevedo nõuab, et tunamullu detsembris manalateed läinud ajaloo ühe parema jalgpalluri Pelé surnukeha kaevatakse üles, sest naine tahab teada saada, kas ta on brasiillase järglane.

Portugali ajaleht Record kirjutab, et Azevedo on soovinud viimased viis aastat teada saada, kas Pelé on tema isa või mitte. Tänu vutilegendi lastele on DNA-test tegelikult juba tehtud, kuid ühe labori sõnul oli tulemus negatiivne, teine ütles, et ilmselt on Azevedo Pelé laps.

Azevedo sõnul ei öelnud tema ema Peléle kordagi, et sünnitas talle tütre. Kuigi on täiesti võimalik, et Azevedo soovibki lihtsalt kinnitust saada, kas Pelé on tema isa või mitte, siis on võimalik motiiv ka raha.

Nimelt jättis Pelé testamendis 30 protsenti oma varast enda abikaasale, 60 protsenti lastele ja 10 protsenti lapselastele. Arvatakse, et pallivõluril oli surres umbes 90 miljoni euro jagu vara.

Tõsi, Azevedo kinnitas, et tema ei aja raha taga, aga kes meist poleks kunagi midagi öelnud, kuigi tegelikkus oli vastupidi?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles