Tartu sihib Põhja-Euroopa sarja Final Fouri ja selle korraldusõigust

Ville Arike
, reporter
Copy
Tänases kohtumises pole Gundars Vetra ainus Lätist pärit peatreener, vaid ka Voluntari juhendab lätlane Ainars Bagatskis. Mehed on omavahel ka tuttavad.
Tänases kohtumises pole Gundars Vetra ainus Lätist pärit peatreener, vaid ka Voluntari juhendab lätlane Ainars Bagatskis. Mehed on omavahel ka tuttavad. Foto: Margus Ansu

Tartu Ülikool Maks & Mooritsa korvpallimeeskond täitis hooaja esimese poole eesmärgi jõuda Põhja-Euroopa liiga (ENBL) play-off’i ning peatreener Gundars Vetra vaatab edasisele vastu lootusrikkalt.

Ehkki põhiturniiri lõpetanud Poola-Leedu turneelt naasti kahe kaotusega, oli esimesest viiest mängust võidetud neli ning sellest piisas. Konkurentidel on veel rida mänge pidamata ning A-alagrupis võib nelja võiduga lõpetada trobikond meeskondi, kuid ühegi variandi puhul tartlased joone alla ei kuku.

ENBL on noor liiga, osalejate seltskond näib pigem juhuslik ja kohati ebaühtlase tasemega, kuid alahinnata tartlaste tulemusi ei saa. Alistatute seas on Bulgaaria, Hollandi, Inglismaa ja Taani klubid. Leedus astuti vastu sealses liigas kolmandal kohal asuvale Utena Juventusele (kaotus 63:88), Poolas aga sealsele hetke neljandale Lublini Startile (75:85).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles