Salah ja Co ohverdas õnne nimel lehma, liha jagati kodututele

Toimetas Ville Arike
Copy
Egiptuse koondise liider Mohamed Salah pidi mängu Ghanaga enneaegu pooleli jätma, tema turniir on lõppenud.
Egiptuse koondise liider Mohamed Salah pidi mängu Ghanaga enneaegu pooleli jätma, tema turniir on lõppenud. Foto: Themba Hadebe/AP Photo/Scanpix

Aafrika karikavõistlustel jalgpallis on alagrupimängud läbi ja jõutud play-off'i faasi. Kolme viigiga raskelt edasi liikunud Egiptuse jalgpalliliidu asjameeste meelest oli üks asi jäänud tegemata ning see «eksimus» heastati.

Nimelt ohverdasid egiptlased ühe lehma, et see tooks meeskonnale edaspidi rohkem õnne. Koondise esindaja Mohamed Morad ütles agentuurile Associated Press, et lehm tapeti kodumaal ning selle liha jagati pealinna Kairo kodututele.

Nagu märgitud, pole egiptlastel, kes on seitsmel korral tulnud Aafrika meistriks, olnud lihtne. Ehkki superstaar Mohamed Salah alustas turniiri, sai ta teise vooru mängus Ghanaga vigastada ja vahetati avapoolaja lõpus välja. Ta lendas taastusravile koduklubi Liverpooli juurde ja tema turniir on lõppenud. Väravavaht Mohamed El Shenawy pidi platsilt trauma tõttu lahkuma viimase alagrupimängu lõpuminutitel. Emam Ashour aga sai kolmapäeval treeningul peavigastuse ja viidi haiglasse. Pärast sealt välja lubamist jätkab ta koondisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles