Vaata, millise Porschega hakkab sõitma Kristin Tattar

Postimees Sport
Copy
Kristin Tattar
Kristin Tattar Foto: Celin Lannusalu

Discgolf'i maailma esinumber Kristin Tattar ja Porsche Eesti sõlmisid koostöölepingu, millega saab sportlane kodumaal viibimise ajal oma kasutusse Porsche Macani.

Tattar saab Porsche Eestilt kodumaal viibimise ajal oma kasutusse Porsche Macani, mille tagatiivale kirjutatud Porsche x Drive x Kristin Tattar sümboliseerib kolme brändi: Porsche, Porsche Drive renditeenuse ja discgolf'i ühisosa – see on Drive.

«Ilmselgelt on sport mulle südamelähedane ja nii nagu Porsche ka osa minu DNAst, mistõttu on see autobränd mind paelunud juba pikemat aega. Porsche tänavaautosid testitakse alati ringrajal ekstreemsetes tingimustes, et ka igapäevasõit sujuks täpselt, sportlikult ja ohutult.

Sama ka minuga – treeningutel raske töö, et võistlustel oleksin täpne ja tulemuslik. Porsche on bränd neile, kes järgivad oma unistusi. See mõte resoneerub minuga väga hästi: luua midagi uut ja käia oma rada – mina discgolf'i maailmas ja Porsche autospordi maailmas,» rääkis Tattar pressiteates.

Porsche Macan GTS 2021. Foto on illustratiivne.
Porsche Macan GTS 2021. Foto on illustratiivne. Foto: Eero Vabamägi

Porsche Eesti esindaja, Auto 100 juhatuse liikme Jussi Pärnpuu sõnul saab Porsche ja discgolf'i vahel tuua häid paralleele. Märksõnadeks on täpsus, kiirendus, ülim keskendumine ja fookus. «Meie sportautod on tuntud oma täpsuse ja võimsuse poolest. Ja nii nagu discgolf'is, kus vähimgi käevääratus võib suurepärase drive'i nurjata, võib autojuhi fookuse kadumine ka ringi aja tulemused tühistada,» selgitas Pärnpuu koostöö sobivuse tagamaid.

Discgolf kogub hoogsalt populaarsust nii Eestis kui välismaal ning üha enam inimesi liitub selle spordialaga ka harrastajate tasemel. «Maailma tipus olemine ja püsimine aga nõuab suurt pingutust, treeninguid ja meeletut logistikat eri riikide ja discgolf'i radade vahel, mistõttu on meil hea meel, et saame anda kohalikul tasandil panuse Kristini toetamisse ja seeläbi muuta ka Eesti sporti nähtavamaks kogu maailmas,» sõnas Pärnpuu.

Tattar on naiste discgolf'i maailma esinumber, valitsev kahekordne maailmameister, Euroopa meister, mitmekordne Eesti meister ja läbi aegade kõige kõrgema reitinguga naismängija. Möödunud hooajal õnnestus Tattaril ühe hooaja sees võita kõik neli suure slämmi turniiri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles