JÄRELVAADATAV Pärnu VK vinnas punase laterna vastu end kaotusseisust võidule (1)

Postimees Sport
Copy

Pärnu VK võõrustas võrkpalli Cronimet liiga punast laternat Jēkabpilsi Lūšit, jäi geimidega taha 1:2, kuid võitles lõpuks välja 3:2 võidu. Kohtumine on järelvaadatav.

Pärnakad said esimeses geimis valusa kaotuse 26:28, kuid võitsid teise 25:21. Kolmandas jäädi uuesti alla (19:25), ent sellest ei murdutud. Neljas geim kallutati enda kasuks tulemusega 26:24 ning otsustav, viies 15:12.

Pärnu sai kaheksanda võidu, Luši jätkab nelja peal.

Enne mängu:

Kui põhiturniiri lõpuni jäävad loetud nädalad, on liigatabelis jätkuvalt suveräänne liider Selver/TalTech, kel on koos 46 punkti. Teine on Tartu Bigbank 34 punktiga, kolmas Võru Barrus Võrkpalliklubi 27 punktiga, neljas 22 punktiga Daugavpilsi Ülikool/Ezerzeme ja viies samuti 22 punktini jõudnud Pärnu Võrkpalliklubi.

Eelmisel nädalal kaks 3:0 võitu saanud Pärnu peatreener Toomas Jasmin loodab seegi kord edukalt esineda. «Aga lihtne see olema ei saa, sest Jekabpils on praegu tugevam kui varem ja leedukatele pole me seni üldse vastu saanud. Ootan seega kaht väga rasket mängu,» sõnas Jasmin.

«Viimastes kohtumistes olid üheks edu võtmeks head servid ja tooksin välja ka Tony Tammiksaare ja Toms Švansi head esitused. Igal juhul tahaks tabelisse punktilisa ja tabelikohta kas parandada või hoida.»

Kuigi Jekabpils on liigatabelis viimasel kohal, teenisid nad just eelmisel nädalvahetusel kaks võitu, alistades esmalt Tartu Bigbanki ja seejärel veel ka Gargždai Amber Volley.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles