JÄRELVAADATAV Taas võidulainele jõudnud Selver/TalTechi mängijate närvid olid geimilõppudes kindlamad

Postimees Sport
Copy

Võrkpalli Cronimet liigas võõrustas tabeliliider Selver/TalTech leedulaste Gargždai Amber Volleyt ja võitis 3:0. Mäng on järelvaadatav.

Ehkki tulemus 3:0 viitaks nagu ühepoolsele mängule, siis tegelikkuses jagus kõigisse geimidesse tublisti põnevust. Ent Selver/TalTechi mängijate närvid olid alati kindlamad ning nõnda võideti kõik geimid võrdse tulemusega 25:23.

Selver/TalTech on 17 mängust võitnud 16 ja Amber Volley 4.

Enne mängu:

Kui põhiturniiri lõpuni jäävad loetud nädalad, on liigatabelis jätkuvalt suveräänne liider Selver/TalTech, kel on koos 46 punkti. Teine on Tartu Bigbank 34 punktiga, kolmas Võru Barrus Võrkpalliklubi 27 punktiga, neljas 22 punktiga Daugavpilsi Ülikool/Ezerzeme ja viies samuti 22 punktini jõudnud Pärnu Võrkpalliklubi.

Eelmisel nädalal liigas oma esimese kaotuse saanud Selveri meeskonna peatreener Andres Toobal usub, et ühtpidi saadi pinged sellega vähemaks.

«Ühtpidi tulid selle kaotusega ehk pinged veidi maha, osade jaoks tähendas see ka teatud motivatsiooni lisandumist. Loodan, et kaotus mõjub pigem äratusena ja mehed saavad aru, milleks me midagi teeme ja et kõikide panus loeb. Aga nüüd juba uued mängud ja peame olema hästi valmis. Kõik tahavad praegu hirmsasti punkte juurde ja eks me ise ka tahame,» kommenteeris Toobal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles