JÄRELVAADATAV Võru Barrus jätkas võidulainel

Postimees Sport
Copy

Võrkpalli Cronimeti liigas võitis Võru Barrus 3:0 (25:22, 25:23, 25:17) RTU Robežsardze/Jurmala. Kohtumist näitas otseülekandes Postimees.

Barruse parim oli tavapäraselt brasiillane Renato Santos, kes tõi 16 punkti (+6), 9 punkti jäi nii Rasmus Meiuse (+5) kui Shonari Hepburni (+8) arvele. Võru meeskonna vastuvõtt oli 49 protsenti, rünnak 48 protsenti, blokipunkte teeniti 15 ja servipunkte 6 (eksiti 19 servil), kirjutab volley.ee.

RTU parimaks kerkis 11 silmaga (+0) Matiss Gabdullins. Lätlaste vastuvõtuprotsent oli 47 ja rünnakuprotsent 39, blokist teeniti 6 ja servilt 2 punkti ning eksiti 16 servil.

Enne mängu:

Võru juhendaja Oliver Lüütsepp on saanud viimastes mängudes võidurõõmu tunda ja sel pühapäeval on Võrus veidi erilisem võrkpallipäev, kus enne tema meeskonna kohtumist tuleb ka Lüütsepal endal väljakule joosta ja Võru spordikooli esindada, kui kohtuvad spordikooli praegused ja endised mängijad.

«Neli võitu järjest annab väga hea emotsooni ja enesekindluse. Aga me peame selle ka säilitada suutma ja selle nimel edasi mängima. Ka RTU vastu tuleb hea esitus teha ja seda fooni hoida. Nagu ma ikka kordan, siis meie jaoks siin liigas lihtsaid vastaseid pole, peame väga valmis olema, muidu karistatakse kohe ära,» sõnas juhendaja.

Lisaks toimub pühapäeval Võru kodusaalis veel palju põnevat. «See on nüüd see, mida me oleme siin üritanud luua, sellise kogukonna jaoks erilisema võrkpallipäeva tegemine. Taraflex on maas, lisaks mängivad esiliiga mehed ja siis veel üks mäng, kuhu lasin ka ennast lõpuks ära rääkida. Aga mul on ääretult hea meel, et oleme suutnud mobiliseerida sellise seltskonna inimesi, tänu kellele see kõik võimalik on.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles