Hermeti vabavise pikendas Kalev/Cramo võiduseeria 14ni

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Kregor Hermet rõõmustamas.
Kregor Hermet rõõmustamas. Foto: Tairo Lutter

Eesti-Läti ühises korvpalliliigas teenisid täna võidulisa BC Kalev/Cramo, Rapla Avis Utilitas ja BK Ventspils.

Kalev/Cramol tuli kodusaalis Pärnu Sadamaga täna kõvasti vaeva näha. Kuigi nad võitsid avaveerandi 24:18 ja poolajal 47:40, püsisid pärnakad sitkete terjeritena ikkagi hammustusulatuses. 

Kolmanda veerandaja järel oli Kalev/Cramo ees 58:54 ning punkt punkti heitlus jätkus lõpuni välja. Sealjuures veel 24,7 sekundit enne lõpusireeni oli tablool 77:77 viik, kuid seejärel jäi rünnakuõigus Kalev/Cramole. 

Ben Shungu otsustas targalt aega mängida ning jätta läbimurre/vise viimasele sekundile. Kuigi tema vise ei kukkunud, noppis ründelaua Kregor Hermet, kellele tehti seejärel viga.

Nõnda läks Cramo ääremängija vabaviskejoonele, kust esimese ära sopsas. Teise viskas ta meelega mööda, et Sadam enam vastu ei saaks rünnata, kindlustades Kalev/Cramole nõnda 78:77 võidu. See oli neile sealjuures 14. järjestikune võit.

Kalevi resultatiivseim oli täna Mikk Jurkatamm 16 punktiga, Hermet toetas teda 14 ja Leemet Böckler 13 silmaga. Pärnu poolel viskas Troy Barnies 15 ja Siim-Markus Post ja Isaiah Hart 14 punkti. 

Rapla Avis Utilitas oli täna lisaajal 98:89 üle BK Liepajast. Võitu panustasid enim Martin Paasoja (23 punkti) ja Obrad Tomic (22), kaotajate resultatiivseim oli Kristaps Kilps 22 punktiga. 

Tartu Ülikool Maks & Moorits sai samal ajal võõrsil valusa 63:92 kaotuse BK Ventspilsilt. 

Tartlaste mänguvankrit vedas Märt Rosenthal 23 punktiga, Kristjan Kitsing toetas teda 11 ning Anatoly Shundel ja Aaron Menzies 8 punktiga. Ventspilsi resultatiivseim oli Linards Jaunzems 19 punktiga. 

Standings provided by Sofascore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles