Naiste jalgpallikoondis peab valikmängu Sevastopolis

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti naiste jalgpallikoondis
Eesti naiste jalgpallikoondis Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Eesti naiste jalgpallikoondis alustab homme reisi Sevastopolisse, kus neljapäeval kell 19 kohtutakse EM-valikmängus Ukraina naiskonnaga, kellele mullu jäädi koduväljakul alla 1:4.

«Usun, et oleme võimelised paremaks tulemuseks kui kodus. Võtame ette pika reisi ja kindlasti ei saa kerge olema, aga anname endast parima,» kinnitas Eesti koondise peatreener Keith Boanas.

Ukraina teenis lisaks Eesti alistamisele viigipunkti mängust Slovakkiaga, Valgevenele jäädi aga kodus alla 0:1. Eesti alistus Valgevenele võõrsil 1:2, Slovakkiale 1:3 ning Soomele 0:6.

Eesti koondisel on neljapäevaseks mänguks rivis Soome kõrgliigas palliv keskkaitsja Pille Raadik, Pärnu JK koosseisus värskelt Superkarika võitnud Anete Paulus ja Anatassia Morkovkina, Ameerika Ühendriikides õppiv FC Florasse registreeritud ründaja Katrin Loo, mullu Eesti parimaks naisjalgpalluriks valitud Signy Aarna jt. Vigastuse tõttu jääb eemale Kaire Palmaru, samuti ei saa Ukrainasse sõita Elis Meetua, Heleri Saar ja Liis Pello.

Koondis lendab Kiievisse 3. aprillil kell 13:15 ja saabub tagasi koju 6. aprillil kell 17:30. Ukraina - Eesti EM-valikmängu teenindavad Horvaatia kohtunikud Mihaela Gurdon Basimamovic, Lada Rojc ja Barbara Vidovic, neljas kohtunik on Irina Petrova Ukrainast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles