Mitu Keila fänni käitus inetult. Pahv loodab, et vestlusest piisab

Ville Arike
, reporter
Copy
Montaaž: Keila korvpallimeeskond hooaja avamängul Viimsis, taamal tribüünil nende fännid. Väiksel pildil peatreener Peep Pahv.
Montaaž: Keila korvpallimeeskond hooaja avamängul Viimsis, taamal tribüünil nende fännid. Väiksel pildil peatreener Peep Pahv. Foto: Sander Ilvest

Viimastel päevadel on meedias ilmunud mitme Eesti korvpalliklubi avalikud kirjad Keila Coolbeti osa fännide sobimatu käitumise kohta. Keilas püütakse asjad joonde saada ning Eesti Korvpalliliit loodab, et ei pea olukorda sekkuma.

Eelmise nädala reedel käis Keilas Eesti-Läti liiga raames mängimas Pärnu Sadama meeskond. Pühapäeval saadeti pöördumine laiali. Seal seisis muu hulgas: «Ja siis hakkab pihta, 40 minutit terrorit. Labaseid märkusi, mõnitamist, füüsilist ähvardamist nii Pärnu fännide kui meeskonna aadressil. /---/

Mõnitamine ja vaimne terror kestis kogu mängu vältel. Lõpuks läks asi ka füüsiliseks, kui noort Pärnu fänni mõnitati tema mütsi pärast ja seejärel müts peast ära löödi. Sündmustest rääkisime ka turvamehe ja õhtujuhiga, kes lubasid olukorraga tegeleda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles