VIDEO Kotsar tegi Euroliigas hooaja parima esituse

Karl Mihkel Eller
Copy
Maik-Kalev Kotsar.
Maik-Kalev Kotsar. Foto: @baskonia1959/Instagram

Eesti korvpallikoondislaste Maik-Kalev Kotsari ja Sander Raieste koduklubi Vitoria-Gasteiz Baskonia võitis eile õhtul Euroliiga kohtumises kodusaalis Tel Avivi Maccabit 92:82 (20:26, 34:21, 19:16, 19:19). Kotsar tegi oma eurohooaja parima etteaste, kui pidi vigastustest räsitud meeskonda väljakul aitama 37 minutit.

Kuigi Maccabi võitis avaveerandi, siis teisel perioodil näitas Baskonia hambaid ja poolaeg võideti 54:47. Kolmandal veerandil suudeti kätte võidelda ka 19-punktiline edu, kuid viimasele veerandile mindi vastu seisult 73:63. 2.15 enne lõpuvilet juhtis kodumeeskond 92:74, kuid siis lubati Iisraeli klubil visata kaheksa vastuseta korvi.

Viimasel minutil oli oluline hoida edumaad üheksa või rohkema punkti peal, sest vastasel juhul olnuks Baskonia Maccabiga omavaheliste mängude võrdluses jäänud tahapoole. Kuna mõlemad klubid võitlevad praegu viimase play-in koha nimel, siis oli Baskoniale kümnepunktiline võit väga oluline, sest nüüd on põhihooaja lõpus kohta jagades eelis Hispaania klubil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles