Tänaku endine tiimikaaslane naaseb Rally1-autosse

Postimees Sport
Copy
Jourdan Serderidis
Jourdan Serderidis Foto: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool

Eelmise hooajal M-Spordi meeskonnas Ott Tänaku tiimikaaslane olnud kreeklane Jourdan Serderidis ei näita väsimuse märke. Esmaspäeval 60. juubelit tähistanud Serderidis naaseb vähemalt üheks MM-etapiks Ford Puma Rally1-auto rooli, kui teeb märtsis kaasa WRC-sarja kolmanda etapi Keenias.

Kuigi Serderidise osalemist 28.–31. märtsini toimuval Safari rallil pole veel kinnitatud, siis jagas väga konkreetset infot mehe fännilehekülg. Seal on näha tema Puma Rally1-auto disain ning küljeklaasil ka tema ja belglasest kaardilugeja Frédéric Miclotte'i nimi.

Serderidis andis eelmise hooaja järel mõista, et loobub Rally1-autoga sõitmisest ning suuresti tema toetusel saab M-Spordiga täishooaja kaasa teha Luksemburgi esindav Belgia rallisõitja Grégoire Munster.

Samas oli tol ajal veel 59-aastane Serderidis stardis eelmisel nädalal toimunud Monte Carlo rallil, kus oli stardis Volkswagen Polo GTI R5-autoga. WRC2-arvestuses sai ta kümnenda koha, vanematele sõitjatele mõeldud WRC Masters klassis oli ta kolmas.

Serderidis on kokku MM-sarjas kaasa teinud 29 rallit, parim tulemus pärinebki Keenia rallilt, kus ta sai 2022. aastal Ford Puma Rally1-autoga seitsmenda koha. 2023. aastal tegi ta Rally1-autoga kaasa neli MM-etappi, parimal juhul sai ta Kreekas 17. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles