JÄRELVAADATAV Tartus peeti korralik põnevusetendus

Postimees Sport
Copy

Cronimeti võrkpalli Balti liigas pidasid Tartus põnevuslahingu kohalik Bigbank ja Pärnu võrkpalliklubi. Külalised võtsid lõpuks oma 3:2 (19:25, 30:28, 18:25, 25:15, 15:13). Mäng on järelvaadatav.

Liigatabelis teist kohta hoidvad tartlased said 12 võidu kõrvale hooaja kuuenda kaotuse. 19 mängust kümme võitnud Pärnu on neljas. Nende vahele mahub ka Võru Barrus (12-6).

Enne mängu

Liidermeeskond Selver/TalTechil on 52 punkti ja põhiturniiri esikoht kindlustatud, Tartu Bigbankil teisena 38 ja Võru Barrusel kolmandana 30 punkti. Pärnu VK hoiab 27 punktiga neljandat kohta.

Tartu Bigbank läheb oma teises kohtumises pühapäeval kokku Jekabpilsi Lušiga ja peatreener Alar Rikberg peab hakkama saama kahe põhimeheta, keda ootab ees vigastusepaus.

«Aleksander Eerma ja Mart Naabri vigastused on sellised, et vaevalt nad Cronimeti liigas enam väljakule tulevad. Naabril on säärelihase rebend ja Eermal pöidlavigastus, praegu näevad mõlemad vaeva, et tagasi tulla, aga eeldatav paus on umbes neli nädalat.

Midagi teha pole, peame hakkama saama nendega, kes meil on ja eks see ole väljakutse kõigile. Oleme juba harjutanud uusi lahendusi ja leidnud võimalusi, kuidas neid realiseerima hakata. Punkte on meil allesjäänud põhiturniiri mängudega juurde vaja teenida ja eks me püüame neid saada,» kommenteeris Rikberg volley.ee-le.

Pärnu juhendaja Toomas Jasmini meeskonnas on praegu probleeme omajagu. «Oleme viimasel nädalal olnud sellised poolikud, Jörgen Vanamõisa vigastas hüppeliigest ja Tony Tammiksaar haigestus, lisaks veel Renee Teppani välismaale minek, mis on trenni kvaliteedile jälje jätnud.

Praegu peab diagonaalis hakkama saama Siim Rantanen, lisaks lisasime nimekirja ka ühe Audentese noore diagonaali. Toms Švans jääb praegu temposse, sest Vanamõisat pole, loodetavasti play-off'ideks on ta tagasi ja siis liigub Toms diagonaali.

Tartu ja Võru vastu peame vastu pidama, loodetavasti varsti on puuduvad mehed tagasi ja saame tähtsateks mängudeks valmistuma hakata,» rääkis Jasmin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles