Keila andis Kalev/Cramole lahingu, ent Eesti meistri võiduseeria ikkagi jätkus (1)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kalev/Cramo mängijad.
Kalev/Cramo mängijad. Foto: Tairo Lutter

Eesti-Läti ühisliigas läksid vastamisi BC Kalev/Cramo ja Keila Coolbeti meeskonnad. Tasavägises heitluses teenis Kalevi spordihallis 92:79 võidu kodumeeskond Kalev/Cramo.

Kalev/Cramo alustas kohtumist selgelt innukamalt ning haaras avaveerandil 25:15 eduseisu. Teisel veerandajal kasvatas kodumeeskond edu hetkeks 15-punktiliseks, ent pikemale pausile mindi nende 49:38 juhtimisel.

Kui teisel poolajal võis eeldada, et tugevamalt komplekteeritud Kalev/Cramo läheb täielikult oma teed, siis nõnda ei läinud. Valitsev Eesti meister küll venitas vahe parimal juhul 21 punkti peale, ent Keilal oli vastus anda, millega hoiti vahe viisakana. Lõpuks teenis Kalev/Cramo 92:79 võidu.

See oli Kalev/Cramo 15. järjestikune võit Eesti-Läti ühisliigas. Viimati ja seni ainsat korda tunti kaotusekibedust möödunud aasta 25. novembril, mil jäädi alla BC Prometeyle.

Tänases kohtumises säras võitjatele üleplatsimehena 21 punkti toonud Ben Shungu. Manny Suarez ja Kregor Hermet toetasid teda vastavalt 18 ja 17 silmaga. Suarezi kontosse kogunes ka 10 lauapalli. Keila rünnakuid vedas Kevin Johnson, kelle arvele jäi 18 punkti, kaheksa lauapalli, seitse korvisöötu ja viis vaheltlõiget.

Kalev/Cramo jätkab nõnda Eesti-Läti ühisliigas esikohal, olles 24 kohtumisest võitnud 23. Keila jätkab kaheksa võidu ja 15 kaotusega turniiritabelis 12. kohal.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles