Kristjan Ilves: paremate tulemuste võti on hüppemäel

Ville Arike
, reporter
Copy
Kristjan Ilves tegi Seefeldi hüppemäel mõne korraliku hüppe, mõni jällegi ebaõnnestus täiesti.
Kristjan Ilves tegi Seefeldi hüppemäel mõne korraliku hüppe, mõni jällegi ebaõnnestus täiesti. Foto: Flawia Krawczyk/Eesti Suusaliit

Alanud nädalal toimub selle talve tähtsaim talispordivõistlus Eestis, kahevõistluse MK-etapp Otepääl. Eesti esinumbri Kristjan Ilvese viimased etteasted Seefeldis ei õnnestunud, kuid nädalavahetusel langesid halvad asjaolud kokku ning ta loodab kodupublikule pakkuda paremaid esitusi.

Ilves sai Seefeldis 20., 16. ja 12. koha, tegemist oli tema hooaja selgelt nõrgima nädalavahetusega. Kokkuvõttes asub ta MK-sarjas 7. kohal.

Jaanuari lõpus Schonachis tuli Ilves kaks korda viiendaks ning siis tundus, et nüüd võiks tulema hakata! «Hüppemäel ma Schonachis väga hea ei olnud, aga seal tuli hooaja parim suusasõit ning mõtlesin, et võiks küll veel ülespoole minna. Kahjuks langesid nüüd Seefeldis erinevatel päevadel kõik halvad asjaolud kokku. Tunnen, et 5.-6.-7. kohad on minu sees jätkuvalt olemas. Pigem on küsimus selles, kas suudan veelgi paremaks saada. Sest hüpet, millega jääksin täiesti rahule, polegi ma sel hooajal teinud,» ütles Ilves Postimehele.

Ta alustas hooaega novembri lõpus Ruka minituuril 9., 6. ja 4. kohaga, edaspidi jõudis kuni Seefeldini igal etapil vähemalt korra seitsme parema hulka. Tõsi, poodiumile pole ta tänavu veel küündinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles