Tennise tippturniiril toimus piinlik eksimus

Postimees Sport
Copy
Tennisepall. Pilt on illustratiivne.
Tennisepall. Pilt on illustratiivne. Foto: Marko Saarm

Tennise ATP-tuur on jõudnud Argentinasse, kus peetakse järjest mitmeid tippturniire. Nendest esimesel, Cordoba Openil jäid korraldajad piinlikusse olukorda.

Cordoba Openil on võimalik pealtvaatajatel kohtumisi jälgida fännialale paigaldatud videoekraanilt, ent turniiri avapäeval juhtus seal piinlik eksimus. Nimelt oli ekraanile tennise asemel kuvatud täiskasvanutele mõeldud filmid.

Saksamaa väljaande Bild teatel oli ebasobiv videoklipp ekraanile kuvatud mitmeks minutiks, kui lõpuks korraldajad sellele punkti panid. Seejuures ei osanud Cordoba Openi korraldajad selgitada, kuidas selline eksimus juhtus.

Sotsiaalmeedias teenis säärane eksimus mõistagi palju tähelepanu. Oma seisukohta väljendas ka Austraalia tenniseäss Thanasi Kokkinakis (ATP 78.), kes ei suutnud midagi sellist uskuda.

Cordoba Openil on põhitabelisse paigutatud 28 tennisisti. Maailma 30 parema hulgast on võistlustules Francisco Cerundolo (ATP 22.), Sebastian Baez (ATP 26.) and Tomas Martin Etcheverry (ATP 29.). Turniiri auhinnafond on veidi enam kui 562 000 dollarit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles