Naised jäid sajandike mängus taas kaotajaks. Verlin tundis frustratsiooni, Võro väsimust

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Õilme Võro demonstreeris Tartus taas enda kiirust, kuid see, kas sellest piisab ka sise-MMile pääsemiseks, pole veel selge. Glasgow lootusi hellitab salamisi ka Kreete Verlin (paremal).
Õilme Võro demonstreeris Tartus taas enda kiirust, kuid see, kas sellest piisab ka sise-MMile pääsemiseks, pole veel selge. Glasgow lootusi hellitab salamisi ka Kreete Verlin (paremal). Foto: Tairo Lutter

Kolmapäeval Tartu Ülikooli spordihoones toimunud Martin Kutmani mälestusvõistlusel hoolitsesid kõige säravamate tulemuste eest meie sise-MMi pääsmeid jahtivad naissprinterid.

Kreete Verlin kordas 60 meetri tõkkesprindis näiteks oma tänavust tippmarki (8,25), kuid erilist rahulolu see talle ei pakkunud. «Kui alguses mõtlesin selliste aegade puhul, et stabiilsus on hea, siis nüüd võiks see purakas juba tulla,» ei varjanud ta pisikest frustratsiooni. 

«Tahaks ikkagi iga start kiiremini ja kiiremini. Tunnen iseenesest, et see aeg võiks tulla, aga täna jäi see starti kinni,» jõudis ta jutuga automaatselt etteaste analüüsini. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles