Ulmeline mäng: Doncic ja Dallas lõpetasid avaveerandil peaaegu kõik rünnakud korviga

Toimetas Ville Arike
Copy
Luka Doncic (paremal) jagas Dallas Mavericksiga värskelt liitunud Daniel Gaffordile mitu tulemuslikku söötu.
Luka Doncic (paremal) jagas Dallas Mavericksiga värskelt liitunud Daniel Gaffordile mitu tulemuslikku söötu. Foto: Kevin Jairaj-USA TODAY Sports/Scanpix

Korvpalliliigas NBA alistas Dallas Mavericks Läänekonverentsi paremate sekka kuuluva Oklahoma City Thunderi 146:111, kuid mitte see ei tõmmanud nii palju tähelepanu. Pole võimatu, et mängu alguses tehti mõni resultatiivsete rünnakute rekord.

Nimelt lõpetas Mavericks neli esimest rünnakut täpse kaugviskega, viies rünnak tõi pallikaotuse, ent seejärel olid kolmteist (!) järgmist rünnakut resultatiivsed (saadi vähemalt 1 punkt), mõni neist ka ründelauast nopitud palli ja uue katse abil.

Mavericks realiseeris 17 esimest (!) rünnakut, kus jõuti viskele, ning vähem kui üheksa minutiga asuti juhtima 38:18. Järgnenud ühe möödaviske järel tuli veel neljal rünnakul punkte, seega lõppes meeskonna 23 esimesest rünnakust edukalt 21. Veerandaja kaks viimast rünnakut siiski ebaõnnestusid ja väikesele vaheajale mindi seisul 47:30. Luka Doncici arvel oli selleks ajaks 18 punkti ja 5 korvisöötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles