Karud viskasid Kalev/Cramole küll 78 punkti, ent kergemast saunast pääsu polnud

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kalev/Cramo mängijad.
Kalev/Cramo mängijad. Foto: Tairo Lutter

Eesti korvpalli karikavõistlustel selgusid esimesed poolfinalistid.

Tiitlikaitsja BC Kalev/Cramo sõitis Rakveresse külla esiliigat valitsevale Kadrina Karudele ning midagi kerget Eesti meistrile ei pakutud.

Avaveerandil suutis kodumeeskond oluliselt nimekama vastasega sammu pidada ja isegi 13:11 eduseisu omada. Pärast kümmet minutit oli Kalev/Cramo ikkagi 22:15 juhtimas. Teisel veerandajal paisutasid külalised hetkeks vahe 22-punktiliseks ning pikemale pausile mindi nende 56:36 juhtimisel.

Teisel poolajal ei lubanud kodumeeskond Kalev/Cramol esialgu vahet veelgi suuremaks kasvatada. Karud viskasid valitsevale Eesti meistrile kolmandal neljandikul 27 punkti ja otsustavale veerandile mindi vastu külaliste 84:63 eduseisus. Viimasel veerandajal läks Kalev/Cramo lõplikult eest ning lõpuks teenis karikakaitsja 114:78 võidu.

Võitjate ridades avasid punktiarve kõik 11 väljakul käinud mängijat, neist edukaimana tõid Mikk Jurkatamm ja Manny Suarez 16 silma. Karude ridades säras üleplatsimehena Joonas Järvelainen 25 punktiga.

Kalev/Cramo läheb poolfinaalis vastamisi Viimsiga, kes lõpetas 10-mängulise kaotusseeria, kui koduväljakul alistati põnevuskohtumises 76:75 Rapla meeskonna. Võitjate leeris tõusis esile Stefan Vaaks 26 punktiga ja kaksikduubli 17 punkti ja 11 lauapalliga Tydus John Verhoeven.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles