Klavan koondisekutsest ära ei ütleks, Lindpere andis rohelise tule

Karl Mihkel Eller
Copy
Ragnar Klavan on Eesti koondist esindanud 129 korda ning ei saa välistada, et ümmargune 130. mäng võiks tulla märtsis EMi play-off'is Poola vastu.
Ragnar Klavan on Eesti koondist esindanud 129 korda ning ei saa välistada, et ümmargune 130. mäng võiks tulla märtsis EMi play-off'is Poola vastu. Foto: Tairo Lutter

Pea kaks aastat profilepinguta kauane Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan ei välista, et võib märtsis toimuval EMi play-off'is kuuluda Eesti koondisesse. Detsembris koondise abitreeneriks saanud Joel Lindpere andis omalt poolt rohelise tule. Küsimus on vaid, millises rollis endine Liverpooli mängija koondisega liituda võiks.

38-aastane Klavan kuulus eelmisel hooajal Premium Liigas JK Tallinna Kalevi ridadesse. Klubi, kus ta täidab ka presidendi rolli, suutis tihedas konkurentsis tulla pronksile ning võitleb suvel eurosarja kvalifikatsiooniturniiril.

Talvistes treeningmängudes on Klavan Kalevi eest mänguaega teeninud. Hoiab varbaid soojas, nagu ta ise ütleb. Enam kui kümmekond aastat Eesti jalgpallimeeskonna kaitse tugitalaks olnud keskkaitsja kandis viimati sinisärki 2022. aasta 29. märtsil. Eesti kaotas siis Rahvuste liiga play-out korduskohtumises 0:2 Küprosele ning langes madalamaile astmele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles