JÄRELVAADATAV Selver/TalTech ei andnud Pärnule võimalustki ja pani põhihooajale võiduka punkti

Postimees Sport
Copy

Võrkpalli Cronimeti liiga põhihooaja viimases voorus võitis Selver/TalTech võõrsil Pärnu Võrkpalliklubi 3:0 (25:16, 25:18, 25:21). Kohtumist näitasid otseülekandes Postimees.ee ja Duo 5.

Enne mängu:

Pärnu meeskonna juhendaja Toomas Jasmin mõtleb juba eesootavale veerandfinaalile Daugavpilsiga ja loodab vigastustest jagu saada. «Jörgen Vanamõisa paraneb vaikselt, aga mitte nii kiirelt, kui tahaksime ja laupäeval ta kindlasti ei mängi. Veerandfinaalis osalemise kohta ei oska veel öelda. Praegu keskendume juba veerandfinaalile ja Selveri vastu annan mänguaega kõigile, et kõik saaksid enne tähtsaid kohtumisi mingi tunnetuse kätte,» kommenteeris Jasmin.

Selver/TalTechi peatreener Andres Toobal mõtleb samuti juba eesootavatest play-off'idest. «Meil on vaja teatud nüansse sättida, mis pole meil viimasel ajal kõige paremad olnud. Pärnu võib tulla eri koosseisudega ja teha omapäraseid vahetusi ning selleks on üsna keeruline valmistuda. Pigem vaatame, et saame oma rünnaku käima ja servil ka juurde panna, oleme liiga palju ühtedesse suundadesse kinni jäänud ja vaja oleks mugavustsoonist välja tulla.»

Pealinnaklubi lõpetab põhihooaja kindlalt esimesena, kui 20 mängust on kaotatud vaid kaks ehk veerandfinaalis kohtutakse tabeli punase laterna Jurmalaga. Pärnu on praegu kümne võidu ja kümne kaotusega neljas, neilgi pole enam kuhugi tõusta ega kuhugi langeda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles