Tänak: see on karistus selle eest, mida me eile tegime

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: Hyundai Motorsport

Rootsi MM-rallil on Ott Tänak ja Martin Järveoja pärast reedest katkestamist kõrgest mängust väljas. Laupäeval võideti esimene kiiruskatse, kuid ülejäänutel ei suutnud nad esimesena startides sellist tempot enam näidata. Päeva kokkuvõttes ütles Tänak, et laupäeval esimesena startimine oli neile karistus reede eest, kui nad neljandal katsel väljasõidu tõttu katkestasid.

Laupäeval oli Rootsis kavas seitse katset ning pärast kuute ehk kokkuvõttes pärast 14. kiiruskatsed jagasid sõitjad pikemaid kommentaare võistluspäevast. Tänak nurises pea kõikide katsete järel, et esimesena startida ja teed puhastada on frustreeriv ja ei paku üldse naudingut.

Lisaks tunnistas ta, et tema Hyundai i20 Rally1-auto all olnud rehvid said kõvasti vatti ning «pole liiga kaunid.» Kas stardipositsiooni arvestades oli lihtsam rehve säästa? «Raske öelda, tingimused on sellised, kus sa ei leida korralikku rütmi, sest pead võitlema, et auto teel püsiks. Väga raske on niimoodi sujuvalt sõita, et rehve kaitsta,» ütles Tänak ajakirjanikele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles