MMi imeliselt lõpetanud Tomingas ei jäänud rahule: see väga kripeldab praegu (1)

Karl Mihkel Eller
Copy
Tuuli Tomingas.
Tuuli Tomingas. Foto: IPA/SIPA/Scanpix

Täna tõmmatakse Nove Mestos joon alla laskesuusatamise maailmameistrivõistlustele. Eestlannad tegid viimase stardi naiste ühisstardist sõidus, kus Tuuli Tomingas sai kaheksanda (1 trahviring; +1.46,9) ja Regina Ermits 12. koha (1; +1.56,7). Tomingas oli vahetult pärast võistlust intervjuud andes natuke pettunud, sest lootus oli tõusta veel kõrgemasse mängu.

Tomingas alustas võistlust eksimusega lamadestiirus, kuid oli järgmistes tiirudes täpne ning tuhises viimasele 2,5 km ringile üheksandana. Võimalus oli püüda koguni kuuendat kohta, kuid lõpus tuli leppida kaheksanda kohaga.

«Loomulikult ma ei ole rahul, lõpuga andsin ära ja see praegu väga kripeldab, aga täna suusk ka väga ei kandnud. Esimene rajaosa päikese käes oli hästi vesine lumi, kus minu suusk ei tahtnud libiseda sel osal jäigi vahe sisse pundiga. Aga rapsisime tõusul järgi ja üritasin end punti sisse murda. Raja teine osa oli kõva, seal oli mul väga hea sõita,» ütles ETV otse-eetris Tomingas, kes viimases vaheajas enne finišit oli seitsmes, kuid siis kadus kiirus ja temast sai hoopis mööda austerlanna Anna Gandler.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles