Fantastiline Ermits: kuuldes raja peal kohti, mõtlesin, et «mida hekki, nii lahe»

Karl Mihkel Eller
Copy
Regina Ermits.
Regina Ermits. Foto: Greta Külvet/Eesti Laskesuusatamise Föderatsioon

Täna tõmmatakse Nove Mestos joon alla laskesuusatamise maailmameistrivõistlustele. Eestlannad tegid viimase stardi naiste ühisstardist sõidus, kus Tuuli Tomingas sai kaheksanda (1 trahviring; +1.46,9) ja Regina Ermits 12. koha (1; +1.56,7). Ermits tunnistas, et rajatingimused polnud parimad ja raske oli kõigil, kuid kokkuvõttes jäi ta MMiga ülirahule.

Karjääri parima võistluse teinud Ermits pääses puhaste paberitega kahest esimesest tiirust ja oli kerkinud 11. kohale. Üks eksimus esimese püstitiirus kukutas ta 15. positsioonile, kuid sealt suutis ta tänu täpsele laskmisele viimases tiirus kerkida 13. kohale ja finišis oli veel koha võrra kõrgemal.

«Ei oskagi kokku võtta. Jõudes finišisse ja kuuldes raja peal kohti, mõtlesin et, mida hekki. Nii lahe lihtsalt, nii võiks teinekordki sõita. Kohe alguses oli selge, et nii raske saab olema. Kõige aeglasemad sõiduolud, mis olnud on. Kõigil oli ma arvan aeglane suusk ja naudingust oli asi kaugel, aga finišis oli hea tunne ja nüüd saan nautida,» ütles Ermits ETV otseülekandes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles