Aita Eesti laskesuusanaiskond uhke tiitlini

Postimees Sport
Copy
Nove Mesto MMil neljandaks tulnud Eesti teatenaiskond (vasakult): Johanna Talihärm, Susan Külm, Tuuli Tomingas ja Regina Ermits.
Nove Mesto MMil neljandaks tulnud Eesti teatenaiskond (vasakult): Johanna Talihärm, Susan Külm, Tuuli Tomingas ja Regina Ermits. Foto: Facebook / Estonian Biathlon Team

Rahvusvaheline laskesuusaliit (IBU) selgitab fännide abil välja Nove Mesto maailmameistrivõistluste suurima üllataja. Kandidaatide hulgas on ka Eesti laskesuusanaiskond.

IBU avaldas sotsiaalmeedias küsitluse, kus proovitakse välja selgitada MMi suurim üllataja. Hääle andmiseks tuleb valida kandidaadile määratud emotikon.

Žürii väljavalitute hulka kuulub ka Eesti laskesuusanaiskond (Regina Ermits, Tuuli Tomingas, Susan Külm ja Johanna Talihärm), kes teenis MMil kõrge neljanda koha. Nende kõrvale on paigutatud prantslane Eric Perrot, kes teenis MMil võiskondlikult kaks medalit ning individuaalselt õnnestus sprindis neljas koht teenida.

Lisaks kandideerib auhinnale veel ka sakslanna Janina Hettich-Walz, kes võitis naiste 15 km tavadistantsil hõbemedali ja lätlane Andrejs Rastorgujevs, kelle saagiks jäi ühisstardiga sõidus teine koht. Läti laskesuusatajad polnud kunagi varem nõnda kõrget kohta laskesuusatamise MMil teeninud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles