Kaspar Treier jäi klubis «tehnilistel põhjustel» mänguajata

Ville Arike
, reporter
Copy
Eesti koondis vajab Kaspar Treieri täpseid viskeid.
Eesti koondis vajab Kaspar Treieri täpseid viskeid. Foto: Tairo Lutter

Eesti korvpallikoondise viimaste aastate kindlamaid mehi Kaspar Treier elab klubirindel üle raskemaid aegu, sest käesolevas aastanumbris on tema mänguminutite arv Sassaris kokku kuivanud. Ent ta töötab edasi ja on heas vormis.

Paar nädalat tagasi sai Treier sel aastal esimest korda mänguaega üle 10 minuti, kogus 7 punkti ja 4 lauapalli ning aitas meeskonna võidule. Kohe minutite arvus see siiski pööret ei toonud. Milles üldse asi on, sest sügisest jõuludeni oli Treier kenasti rotatsioonis sees?

«Kõik algas sellest, et olin nr 4 positsioonil vahetusmängija. Siis sai tsenter Ousmane Diop vigastada. Mind lükati paariks kuuks nr 5 peale, kuniks Diop terveneb. Kui ta tagasi tuli, oli varem nr 3 peal mänginud kreeklane (Vasileios Charalampopoulos – V. A.) end sisse seadnud nr 4 peal ning treener (meeskonda hooaja algusest juhendanud Piero Bucchi – V. A.) ütles, et «tehnilistel põhjustel» on nüüd asjad nii. Et see ei ole otseselt minu süü, et ma ei kaotaks usku ja kõike võib juhtuda. Sinna need mänguminutid läksid,» selgitas Treier.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles