Eesti laskesuusanaiskond valiti MMi suurimaks üllatajaks

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Nove Mesto MMil neljandaks tulnud Eesti teatenaiskond (vasakult): Johanna Talihärm, Susan Külm, Tuuli Tomingas ja Regina Ermits.
Nove Mesto MMil neljandaks tulnud Eesti teatenaiskond (vasakult): Johanna Talihärm, Susan Külm, Tuuli Tomingas ja Regina Ermits. Foto: Facebook / Estonian Biathlon Team

Rahvusvaheline laskesuusaliit (IBU) andis kolmapäeval teada, et fännid valisid Eesti teatenaiskonna (Regina Ermits, Tuuli Tomingas, Susan Külm ja Johanna Talihärm) hiljutise laskesuusatamise MMi kõige suuremaks üllatajaks.

IBU käivitas vastava hääletuse ühismeedias esmaspäeval, kui kutsus kõiki laskesuusasõpru hääletama Tšehhis Nove Mestos toimunud laskesuusatamise MMi suurimate üllatajate poolt.

Lisaks eestlannadele oli võimalik oma hääl anda veel prantslasele Eric Perrot'le, sakslanna Janina Hettich-Walzile ja lätlasele Andrejs Rastorgujevsile.

Täna andis IBU aga teada, et kõnealusest nelikust sai enim hääli just Eesti teatenaiskond, mis tähendab, et meie kvartett koosseisus Ermits, Tomingas, Külm ja Talihärm valitigi MMi suurimateks üllatajateks.

Meenutagem, et meie teatenelik tegi Nove Mestos imelise võistluse, püsides terve sõidu medalikonkurentsis ning lõpetades Prantsusmaa, Rootsi ja Austria järel lõpuks neljandana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles