Vaid kaheksa mehega läbi ajanud Rapla teenis lätlaste üle magusa võidu

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Rapla Avis Utilitase mängijad.
Rapla Avis Utilitase mängijad. Foto: @raplabasketball/Instagram

Paf Eesti-Läti korvpalliliigas teenis kolmapäeval magusa võidu Rapla Avis Utilitas, kes alistas kodusaalis 72:61 BK Ogre.

Rapla kaotas avaveerandi küll 20:22, kuid läks poolajapausile omakorda viiepunktilises (39:34) eduseisus. Kolmanda veerandaja lõpuks oli see edu ära sulanud ja tabloolt vaatas vastu 51:51 viik. 

Tasavägise kohtumise kallutas vaid kaheksa mehega mänginud Rapla endale viimase nelja minutiga, kui tehti 58:60 kaotusseisust 14:1 lõpuspurt ja võideti lõpuks 72:61. 

Rapla resultatiivseim oli 17 punkti visanud Martin Paasoja, Volodõmõr Ševtšenko toetas teda 16, Tormi Niits ja Eric Hunter omakorda 13 punktiga. 

Raplal on Eesti-Läti ühisliigas teeninud nüüd 9 võitu ja 14 kaotust, millega hoitakse 16 võistkonna seas 11. kohta. Samas tasub rõhutada, et üheksast võidust koguni viis on teenitud uue peatreener Brett Nõmme käe all, kes neid juhendanud kõigest kaheksas mängus.

Standings provided by Sofascore

Üks korvpalliuudis tuli täna ka Tallinna külje alt, kui Viimsi KK andis teada, et Eesti-Läti liigas keskmiselt 18 punkti visanud ukrainlane Artem Kovalov jätkab oma karjääri Jaapanis, tõmmates selga sealse esiliigaklubi Yokohama Excellence'i särgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles