VIDEO Jalgpalliklubi fännid näitasid UEFA-le keskmist sõrme

Postimees Sport
Copy
Varssavi Legia ultrafännide plakat.
Varssavi Legia ultrafännide plakat. Foto: Aleksandra Szmigiel/REUTERS/Scanpix

Poola jalgpalliklubi Varssavi Legia ultrafännid vilistasid Euroopa jalgpalliliidu (UEFA) karistusele ning tõmbasid Konverentsiliiga kohtumises tribüünil lahti hiiglasliku plakati, kus oli kirjas: «üllatus, p****vestid.»

Eelmises voorus AZ Alkmaariga kohtunud Legia tulised poolehoidjad ei suutnud end tribüünil vaka all hoida ja nii määras UEFA järgmiseks kodumänguks karistuse, et ultrafännidele mõeldud tribüün peab olema tühi.

Neljapäeva õhtul võõrustati Molde klubi ning näis, et Legia fännid taltuvad. UEFA lubas fännitribüünile vaid alla 14aastaseid ning poolehoidjad olid sinna paigaldanud teksti: «UEFA, seekord te võitsite.»

Aga ultrafännid olid siiski end staadionile nihverdanud ning istusid teises sektoris. Vastutasuks tõmmati mängu eel lahti terve tribüünisuurune bänner, mille oli kirjas: «üllatus, p****vestid.»

Legiale see lisajõudu ei andnud, sest Moldele kaotati kodus 0:3 ja kahe mängu kokkuvõttes langeti play-off'ist välja 2:6. Kuid võib päris kindel olla, et UEFA sellist fännide reaktsiooni karistamata ei jäta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles