Usalduse kaotanud mängijad keeravad klubile selja, lahendust olukorrale ei paista

Karl Juhkami
, reporter
Copy
HC Tallinna klubi juhil ja ajutisel peatreeneril Risto Lepal pole praegu kedagi treenida, sest mängijad keelduvad tema käe all platsile jooksmast.
HC Tallinna klubi juhil ja ajutisel peatreeneril Risto Lepal pole praegu kedagi treenida, sest mängijad keelduvad tema käe all platsile jooksmast. Foto: Sander Ilvest

2018. aasta lõpus Eesti karikavõitjaks kroonitud ja viimase viie aasta jooksul koduses meistriliigas kolm hõbemedalit noppinud HC Tallinna käsipalliklubi on tänavu olnud oma hale vari, hoides liigatabelis ühe võidu ja 14 kaotusega viimast kohta. Varsti näib aga kaduvat seegi siluett, kuivõrd klubil pole lihtsalt mängijaid, kellega hooaega lõpuni pidada.

Selle loo juured ulatuvad eelmise aasta septembrisse, mil HC Tallinn tekitas eurosarjas Luksemburgi klubi Handball Käerjengiga kohtudes endale ca 10 000 euro suuruse miinuse.

Nimelt on käsipallis võimalik kulude kokkuhoiu nimel kodumängu «ära müüa» ja täpselt nõnda oli HC Tallinn varasematel aastatel, kui vastasteks olid Kosovo, Leedu, Soome, Rootsi ja Tšehhi klubid, ka talitanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles