Esna: olen treeneri peale vihane

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Esna
Sten Esna Foto: volley.ee
Kolmandat korda selle aasta numbri sees pidi Rennes'i Volley võrkpalliklubi libero Sten Esna leppima Prantsusmaa meistrivõistlustel vahetusmängija rolliga.

Klubi peatreener Boriss Grebennikov eelistas libero kohal oma poega Jeniat. Teenimatult, leidis Esna, kirjutab volley.ee.

«Meil oli sel teemal jutuajamine,» lausus matšis Tourcoing VB Lille Metropole'iga teises geimis korraks vahetusest sekkunud Esna. «Treener ütles, et poeg tahab ka mängida. Nii rumalat vastust pole ma varem kuulnud. Olen ta peale vihane. Pean ennast Jeniast sammu võrra paremaks võrkpalluriks. Ka teised mängijad ei saanud sellisest vangerdusest aru. Samas vastutab treener tulemuse eest ja tema otsuseid tuleb austada.»

Viimases kohtumises jäi Rennes kodus alla Tourcoing'le 1:3 (18, -20, -20, -16) ja langes tabelis koha võrra 12. Kaheksa vooru enne põhiturniiri lõppu lahutab Rennes'it play-off-kohast üheksa punkti.

«Jenia ei mänginud kehvasti, kuid avageimi järel kadus meeskonnavaim. Igaüks nokitses oma nurgas ja veale järgnes üksteise süüdistamine. Langesime oma mänguga tasemele, kus olime hooaja alguses,» märkis Esna.

Rennes'i poolel tegid terve kohtumise kaasa 17 punkti toonud Pavel Kružajev ja üheksa silma kogunud Ardo Kreek. Kružajev lõi 30 tõstest maha 16 ja lisas ühe bloki. Kreek oli rünnakul edukas kolmel korral, pani viis blokki ja lõi ühe ässa.

Paremini läks Beauvais Oisel ja Kristjan Õuekallasel. Eesti koondise nurgaründaja viibis platsil terve mängu, kui võõrsil alistati Montpellier Universite 3:2 (15, -23, -17, 23, 13). Võit kergitas Beauvais Oise kuuendale kohale.

Eelmise mängu haiguse tõttu vahele jätnud, kuid nüüd 11 silma kogunud Õuekallas lõi 16 tõstest punktiks kümme ja lisas ühe bloki.

«Enesetunne oli üllatavalt hea,» kinnitas Õuekallas. «Montpellier oli võitnud viimased kolm kohtumist ja juba enne mängu ütles meie peatreener, et jääb kahe punktiga väga rahule.»

Liidrite kohtumises alistas Poitiers Stade Poitevin võõrsil Pariisi Volley 3:0 ja tõusis tabelijuhiks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles