VIDEO Valitsev meister alustas EM-valiksarja katastroofiliselt

Karl Mihkel Eller
Copy
Hispaania mängija Alberto Diaz (palliga), teda on katmas Belgia kõige resultatiivsemaks mängijaks kerkinud Retin Obashohan (paremalt teine).
Hispaania mängija Alberto Diaz (palliga), teda on katmas Belgia kõige resultatiivsemaks mängijaks kerkinud Retin Obashohan (paremalt teine). Foto: Frederic Sierakowski / EPA / Scanpix

Valitsev korvpalli Euroopa meister Hispaania kaotas EM-valiksarjas teise mängu järjest, kui jäi võõrsil 53:58 (14:11, 12:8, 13:21, 14:18) alla Belgiale. Kaotused Läti ja Belgia vastu tähendavad, et Hispaanial on EM-valiksarjas kaks kaotust, kuid sellest rohkem kardetakse, et kehvad esitused võivad vajutada pitseri etteastele olümpia kvalifikatsiooniturniirile.

Punktivaeses mängus oli Hispaania resultatiivseim Dario Brizuela 14 punktiga, 10 punkti kogus Joel Parra. Belgiat vedasid Retin Obasohan 19 ja Pierre-Antoine Gillet 15 punktiga. Neljapäeval kaotas Hispaania kodus Lätile 75:79 ja paikneb neljaliikmelises alagrupis kolmandal kohal. Kahe võiduga juhib Läti, teine on Belgia ja neljas Slovakkia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles