Maardus selgusid talvised discgolf'i Eesti meistrid

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Eesti talvised meistrivõistlused kettagolfis.
Eesti talvised meistrivõistlused kettagolfis. Foto: Ivo Krause

23.–25. veebruaril toimusid Maardu discgolf'i pargis Coolbet Eesti talvised meistrivõistlused kettagolfis.

Pro Open meeste divisjonis võitis Hannes Kurn Ville Kivisilla ja Sven Pajusi ees. Pro Open naiste divisjonis tuli talviste meistriks Kaidi Allsalu, edestades Kristi Rogenbaumi ja Maarja Soaseppa.

MP40 divisjoni võitis Aimar Alesmaa, teiseks tuli Tarvo Tats ja kolmandaks Rait Saluri. FP40 Eesti talvisteks meistriks krooniti Tiiu Kull, järgnesid Katri Lõugas ja Triinu Orgla. MP50 võistlusdivisjoni võitis Erki Põlluveer, Priit Paenurme ja Kaido Mikku ees. FP50 parimaks naiseks oli Heidi Talumaa, teiseks tuli Margit Viilep ja kolmandaks Eve Jänes.

Kõiki tulemusi saab vaadata: Disc Golf Metrixis.

Võistluse peakorraldaja Raimo Kimmel jagas talvele iseloomuliku heitliku ilma tõttu saadud kogemusi. Tal oli esmakordne kogemus võistlusringi katkestamise ja jätkamisega, kuid lõppkokkuvõttes jagati välja esimesed medalid ja kuulutati välja ka meistrid. Kimmel tänas osalejaid ning väljendas tänu toetajatele ja eriti Eesti Discgolfi Liidu juhatuse liikmele ja talviste kaaskorraldajale Ralf Rogovile.

Naiste võitja Kaidi Allsalu kiitis talviseid olusid, märkides, et hea hooldus ning lühikesed rajad aitasid hoida viskeid kontrolli all. Ta jagas ka õppetundi sellest, et plaani muutmise asemel tuleks keskenduda ja leida lahendusi raskustele. Hannes Kurn, meeste võitja, avaldas rõõmu oma parima PDGA ringi üle vabariigi sünnipäeval ning tänas korraldajaid ja sõpru. Olgu öeldud, et Hannes Kurni teise talviste võistlusringi mitteametlik PDGA reiting oli 1070.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles