Hamiltoni Ferrarisse siirdumine tekitas võimaluse, et järjekordne vormelilegend naaseb F1-sarja (1)

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Mercedesel on vaja kedagi, kes suudaks Lewis Hamiltoni kingi täita. Seda ka turunduslikus mõttes.
Mercedesel on vaja kedagi, kes suudaks Lewis Hamiltoni kingi täita. Seda ka turunduslikus mõttes. Foto: IMAGO / nordphoto GmbH / Bratic

Seitsmekordse maailmameistri Lewis Hamiltoni otsus siirduda tänavuse hooaja järel Ferrarisse, on pannud Mercedese meeskonna taas sõitjate turul ringi vaatama. Endine vormelisõitja, praegu Sky Sportsi heaks töötava Ralf Schumacheri sõnul on kandidaatide seas ka tunamullu kiivri varna riputanud Sebastian Vetteli nimi. 

«Mina olen kuulnud, et Sebastian Vettel tahab taas autosse istuda. Mõistagi tuleks tal selle nimel kõvasti vaeva näha, kuid me kõik nägime, mis juhtus aktsiaturgudel, kui Lewis Hamilton Ferrarisse liikus – see pani rahaveskid tööle,» andis Sky eetris Bahreinis toimunud hooajaeelseid testisõite kommenteerinud sakslane mõista, et F1-sarjas ei keerle asjad ainult ümber kiiruse ja tulemuste.

«Küsimus on selles, kas George Russellil on olemas vajaminev karisma, et asendada rahvusvahelises meedias Lewis Hamiltoni, sest Sebastian Vetteli, sakslase toomine Mercedesesse võib osutuda turunduslikult lihtsalt liiga suureks plussiks,» jätkas Schumacher.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles